Är det så att du är nyfiken på detta med förgyllning med metall? Kanske det även är förgyllning med bladguld? Att förgylla olika saker har varit en teknik som använts väldigt länge. Det är bara att se dig omkring så ser du en mängd saker som är just förgyllda.

förgyllningmetall.jpg
 

 Oftast är det förgyllare, konservatorer, museer, tapetserare, dekoratörer med flera andra som har ett behov av förgyllning med metall eller med bladguld. Om du är en av dessa som vill förgylla något, då ska du vända dig till Zetatrade. De har många års erfarenhet av just förgyllning. De är även Sveriges största leverantörer av bladguld. De har även så kallad slagmetall på rulle. Sedan en massa bra tillbehör för dig som vill förgylla med metall eller med bladguld.

Förgyll med metall

Det går att förgylla saker med metall så väl som med bladguld. Det beror på vad det är som ska förgyllas. Kanske du har behov av båda delar? Du som sysslar med förgyllning metall​, du kan vända dig till Zetatrade för att få tag på material. Utöver att de har bladguld och slagmetall, så har de även mycket annat bra du kan behöva. Bland annat finns det penslar, guldknivar, lim, krita, agatstenar samt mycket mer. 

De har även ett sortiment för oljeförgyllning. Vill du veta mer om detta med förgyllning med metall eller med bladguld? Då kan du besöka deras hemsida. De har även andra tjänster så väl som olika produkter som de erbjuder.​